Home
Jong en muziek?
Even voorstellen
Muzieklessen
Workshops & meer
Praktische zaken
Contact
Gastenboek
Fotoalbum
Links en tips

Manuela in een dreumesles

Docente

Manuela Korver heeft na haar opleiding HBO Jeugd- en Welzijnswerk gewerkt als groepsleidster in o.a. de kinderpsychiatrie en reguliere kinderdagverblijven. Na een uitstapje als medisch secretaresse in het Academisch ziekenhuis van Amsterdam. waar zij werkte met kinderen bij de afdeling Plastische-, Reconstructieve en Handchirurgie en vervolgens Kinderoncologie heeft zij haar bevoegdheid als basisschooldocent gehaald aan de Ipabo te Amsterdam. Vervolgens heeft zij de postHBO-opleiding "Muziek op Schoot" met goed gevolg afgerond. 

Nu combineert zij het geven van Muziek op Schoot cursussen met het werken in de kinderopvang en op een basisschool.

"Muziek is de rode draad in mijn leven. Zingen is mijn grote liefde. Vroeger werd er bij ons thuis altijd veel gezongen. Ik heb in veel verschillende koren gezeten. Zo heb ik gezongen in een kinder-, jeugd-, studenten- en vrouwenkoor. Op dit moment zing ik in een koor met ouders van een basisschool. Ik heb zang- en pianolessen gehad en in de diverse opleidingen die ik heb gedaan heb ik blokfluit leren spelen.  Sinds ik zo'n 11 jaar geleden met mijn oudste dochter Muziek op Schootlessen heb gevolgd, ben ik besmet geraakt met  het Muziek op Schoot virus, waarvan ik niet te genezen ben. Mijn twee zonen zijn inmiddels ook "Muziek op Schootdeskundigen" wat resulteerde in het feit dat ik  de éénjarige opleiding ben gaan doen. Ik geef de cursus nu zelf en het enthousiasme en het plezier dat de kinderen tijdens deze lessen ten toon spreiden is voor mij telkens weer het bewijs dat muziek je leven verrijkt!"

 

Begroeting met Leo

 

Manuela heeft ook haar eigen webwinkel: www.lapisandmore.nl

Hier zijn authentieke, exclusieve sieraden te koop ingelegd met de halfedelsteen lapis lazuli. Verder zijn er bijzondere mineralen te krijgen, elk stuk uniek met uitgesproken krachten. Beslist een kijkje waard!